Tips på god helgmat
TILLAGNINGSTID: Max 20 min
- SVÅRIGHETSGRAD: Medel
- PORTIONER: 4
Ingredienser
- 1 burk räkor
- 1 burk crabfish
- 1 liten rödlök
- 2 små tomater
- 1 kruka persilja
- ½ dl + 1 msk olja
- 1 citron
- 2 mogna avocado
- 1 dl creme fraische
- 1 pkt mjuka, små tortillabröd
- salt
- peppar
Gör så här
Häll räkor och crabfish i ett durkslag att rinna av. Skala och strimla löken. Klyfta tomaterna och grovhacka persiljan.
Varje fredag kommer ni att kunna ta del av supergoda tips på mat som passar extra bra till helgen. Idag måååååste jag bara tipsa om skaldjurstortilla, något som jag första gången åt hemma hos Emma. Sjukt mycket godare än tacos faktiskt, och enkelt att slänga ihop. Definitivt värt att testa, om du tycker om skaldjur vill säga.. ;)
Kommentarer
Trackback