Har hunnit med allt och lite till


Klippa bort alla slitna toppar, följa med mamma och handla, ut på powerwalk med mammas Easy Tone, slappat, sprungit med bästa Bondbrud 1, fixat middag, dammsugit rummet, missbrukat studsmattan. Man hinner mycker de dagar när man har ledigt från jobbet!! :D


Bondbrud ♥ Studsmatta


Vi har försvenskat oss och skaffat en studsmatta!! Stunden jag aldrig trodde skulle komma kom ändå :D Inte för att jag kan göra volter eller leka med döden på annat sätt, tycker bara det är superkul att studsa runt-runt-runt. Att studsa på samma ställe är inte heller så dåligt :D


Barnvakt, typ

 
Laddat frysen med isglass - check. Hemmagjord pizza - check. Jurassic Park - check. Los lillebröder måste älska att ha mig som barnvakt!! (Att jag tvingar dom till städning och fixa mat är det ingen som behöver veta;-))


Bondbrud 2 fullt upptagen med att vakta fikabord

.

Chillar i solen

Goooood dag! Bondbrud 2 rapporterar direkt från altanen. Ligger i solen och steker (stekssss), för typ tredje gången denna sommar. Det är INTE okej, men har helt enkelt inte haft tid för annat än jobb ;) Strax ska jag och löparskorna ut en liten sväng innan jag fixar mig för sista dagen på Wendela Hebbes Hus!!! Sen blir det ljuva Varvet istället, glad tjej! :-D

Sista Harry Potter everrrrrrr


Igår avslutades min barndom - jag såg sista Harry Potter på bio. Den var verkligen bra och slutet levererade definitivt. Trevligt sällskap med Sara, Filip och Anton gjorde inte dagen sämre direkt :D Så om ni inte har sett den ännu - gör det!


Wanted


Är heeeeeelt såld på dessa väskor ovan, från H&M's nya höstkatalog. Jag som är totalt anti-höst och allt annat som innebär kyla har för tillfället ändrat åsikt. Med någon av dessa vid min sida tror jag nog att jag ska klara av att överleva ännu en höst med regn och rusk :D


Bondlunch

Snart drar jag och Bondbrud ner till Varfvet för att äta lite mat. Tyvärr så har det precis börjat regna, men hoppas att det avtar tills vi ska åka vid typ ett.. ;)


Autumn news!

Var på skärholmen med mamma i söndags och hittade lite nytt inför hösten. Känns hemskt att tänka på att hösten är på väg!
Vi var även inne på ikea och kollade på säng till mig. Vi hittade en jag vill ha och på fredag flyttar den in hos mig! :D


We♥it



Love is in the air♥


Veckans vill ha!


Jag vill så gärna ha en ny säng! bara slänga ut min lilla 90-säng och flytta in denna 140-säng i mitt rum! :D


Veckans låt!



Jennifer Lopez - I'm in to you♥


Bondbrud 1 tipsar!



Jag vill passa på att tipsa om ett värmeskydd som jag tycker funkar väldigt bra! :)

Den är från märket Tresemmé, men är köpt på In&Finn för 39:- :)


Måste provas


Är så sugen på att prova Body Shop's nya Body Butter Duo, en burk med två olika krämer i. En anpassad för typ knän, armbågar och hälar och den andra för resten av kroppen. Detta är vad jag kallar två flugor i en smäll - åtminstone två krämer i en burk ;) 185 kronor styck och en kommer sååå bli min!

From Crete with love


Har glömt att visa vilka gulliga armband jag fick från underbara Sara när hon kom hem från Kreta. Hur söta!? Jag ger tillbaka med en flugsmällare (flugpistol) från Danmark, hahaha vad tänkte jag med?????? ;)



Väntar på Bondbrud 1....

Sexiga tjejer. Not. Haha seriöst, skitfula. Väntar i alla fall på att Bondbrud numero uno ska komma hem från jobbet. Snaaaaaark. Så länge ska jag röja i mitt rum OCH kolla till min cheesecake. Två saker samtidigt, slå de vaaaaaaaa! :D

Striped

Vad får man om man spontant ger en Emma ett par Björn Borg trosor på en mulen måndag? Svar - En jätteglad Emma! :D Ibland är mammor bäst, särskilt när de använder sin plånbok till klokare saker än mat och räkningar!!

Veckans låt


Someone like you med Adele, så grryyyyyyyyyyyyymt bra att jag tror jag dör!

Kolmården in black and white


Bilder från förra veckan när jag, mamma och brorsorna åkte till Kolmården och satte skräck i alla djur :D

Blommigt och svart


Dessa två läckerbitar har fått den stoora äran att flytta in hos mig. Klänningen köpte jag i Danmark eftersom jag aldrig hittade den i butik  Sverige, och jumpsuiten är beställd från H&M. Nu hoppas jag stenhårt på lite sol och värme så att jag får lite användning av dom! :D


Bondbrud 2 is back



Tjeeeeenare!
För er som trodde att Bondbrud 2 av någon anledning avlidit kan jag konstatera att hon sitter här - livs levande!! Kom hem från en vecka i Danmark tidigt imorse, har haft det superbra! Legoland - såklart - strand utan bad, SPA och relax, restaurang, shopping, minigolf och massa andra roliga saker har vi hunnit med. Bara två saker att klaga på: temperaturen (BRRRRRRRR!!) och den långa bilresan - har fortfarande ont i rumpan när jag sitter :( Nu blir det att laga wok och ladda inför en mysig hemmakväll, har lite ont i huvudet så att kolla på TV är nog allt jag orkar, hehe ;)


Harry Potter och halvblodsprinsen



Ikväll tänkte jag, mamma och pappa kolla på Harry Potter och halvblodsprinsenför att ladda upp inför den sista och avgörande filmen som hade premär i onsdags. :)
Vi har nämligen inte sett halvblodsprinsen eller dödsrelikerna del 1, så måste se de först.
Hoppas de är bra bara! :)


Mcflurry ballerina kladdkaka



Eftersom det äntligen är fredag idag så är fredagsfika på jobbet en självklarhet! :)
Pappa ska precis åka iväg och köpa en Mcflurry ballerina kladdkaka till mig, har inte smakat den förut och den låter ju supergod, så tänkte prova mig på den! :)

Efter jobbet åker jag hem till en underbar person och har det lite mysigt och sen drar jag mig hemåt. Nu är det bara en vecka kvar på jobbet! :)


We♥it




Reebok Easytone



Idag blir jag ägeran till ett par underbara Reebok Easytone! :)
Nu hoppas jag att jag får en snygg och tajt rumpa! ;)


Känn dig saknad!



Kan inte beskriva med ord hur mycket jag saknar min lilla Bondbrud 2! Hon är i Danmark med sin familj nu och har varit borta sen i lördag!:( Jag klarar mig inte utan henne, måste bara ha henne här!
Plus att jag har så mycket att berätta för dig min ängel, kom hem!!!♥


Friendship




Bondbrudarna och Sergay!



Ikväll kommer bondbrud 2 och Sara Hem till mig för lite fredagsmys! :)
Vi ska först göra mat och sen äta den och sen får vi se vad vi hittar på. Sara sover i alla fall kvar tills imorgon då det är dags för jobb för oss båda nere på Enhörna Varf Café.


Snake on the driveway



Igår när jag gick hem från Emma låg det en orm på vår garageinfart och den levde!!!! :O Jag fick panik och började skrika, så pappa, mamma, Sara och Mirre kom och undrade vad jag höll på med.. Sedan puttade pappa försiktigt bort ormen med foten medan Miranda "djurälskaren" Landh satt och sa: han kommer dö, han kommer dö...

Jag trodde att ormar bara fanns i tropiska länder, men ack så fel man kan ha...


Veckans låt!



Grymt bra låt av Rihanna! :)


Hard work work!



Hejsan svejsan! Just nu sitter jag på jobbet och tar det lugnt. Har lunch om 10 minuter, bara att hålla ut nu! :)
Jag jobbar till halv 4, efter det ska jag hem till en härlig vän och sen beger jag mig hemåt.

Jag vet att min och bondbrud 2:s uppdaterning är nere på botten för tillfället, men det får det bli ändring på! Jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan de närmsta veckorna! :)

Men nu måste jag återgå till arbetet, vi kanske hörs senare! :)